Omdat ik voor een Escaperoom enkele probs wilde printen, zocht ik naar een 3D-shop in mijn omgeving. Helaas kon ik in mijn omgeving, geen vinden en was ik aangewezen op vrienden en bekenden. Omdat ik niemand kende met een 3D-printer besloot ik er zelf 1 te kopen. 

Sinds het najaar van 2020 heb ik een 3D-printer aangeschaft, een Ender 3v2 van Creality. Nadat ik enkele mods heb geprint en handige huis, tuin en keuken zaken, begin ik het 3D-printen een beetje onder de knie te krijgen. Mijn intentie is om een ieder die geen 3D-printer heeft een laagdrempelige manier te bieden om iets te kunnen printen. Ik hoef geen grote Print-Farm en bied daarom tegen eerlijke en transparante prijzen mijn printer aan. 

Wat bied ik aan?

Ik kan vormen voor jou printen welke maximaal 20 cm groot zijn (20cmx20cmx20cm). Heb je dus een 3D-tekening (extensie: .dwg, .f3d, .obj, .step, .skp) of een stl-file welke ik voor je moet printen, neem dan contact op met me via de speciale 3D print contact pagina. Ik kan van een stl-file snel bekijken wat de kosten zijn, maar voor een 3D-tekening moet ik deze eerst omzetten naar een stl-file (meerprijs).

Heb je geen 3D-tekening of stl-file, dan kan ik eenvoudige zaken voor je tekenen, echter vraag ik hier wel een meerprijs (uur-tarief) voor. Hiervoor moet ik wel de maten hebben welke nodig zijn en eventueel foto's van waar iets op moet passen. Hiervoor neem ik contact met je op, om dit in te meten. 

Als ik alles compleet heb, maak ik de code om jouw vorm te kunnen printen, nadat je het materiaal, de kleur en de kwaliteit hebt aangegeven, zal ik proberen de print zo snel mogelijk klaar te zetten, afhankelijk van de drukte kan dit tussen een week en een maand duren of bij extreme drukte langer, hiervan wordt je uiteraard op de hoogte gehouden.

Wat krijg je?

Naast de print krijg je een info-blad met de specificaties van de print en indien gewenst een time-lapse van je print.

De print is af te halen in Franeker (Friesland) of op te sturen tegen verpakkings- en verzendkosten.

Waar print ik meer voor?

Ik vind het leuk om te printen, en heb zeker niet de intentie om een printer-farm op te zetten. Ik heb hobby-matig de printer gekocht en wil vooral de ervaring gebruiken om jullie te helpen. Daarom ben ik ook vrijwilliger bij Makers4All, welke belangeloos 3D-prints tbv de COVID-pandemie aanbied aan hulpverleners en contactberoepen. Kijk hiervoor op https://makers4all.org en bestel als je werkzaam bent in de hulpverlening of contactberoepen. 

 

Login Form